dilluns, 21 d’abril del 2008

MOP: Master Of Puppets.


Hom viu a Barcelona i esta acostumat a veure el clergue catolic. Ja sap que es tot un montatge, pero es una cosa cotidiana i no li dones massa importancia. Nomes et recordes del tema quan surt el pope-leader per la tele dient alguna parida de les seves, o quan surten els bisbes espanyols tocant els collons contra Catalunya, com acostuma a passar. Tambe pots veure les noticies a la tele sobre la setmana santa a certes regions de l'estat espanyol, que jo crec que son la millor propaganda per a que un tio assenyat descarti la religio catolica com a filosofia de vida. En fi, que fotin el que vulguin, mentre no toquin els collons a la resta de la gent.

Total, que les coses estan aixi i malauradament no les pots canviar, intentes no fotre-hi cas i ja esta.

Llavors vas a Russia, i te n'adones de coses que no havies apreciat abans:
1) Durant decades, la unio sovietica va esser oficialment una zona lliure de la opressio religiosa.
Pero cau el comunisme, i acte seguit la gent torna a anar l'esglesia, els falta temps per a anar-hi, i els veus alli aguantant mises de mes de dues hores!!! Puedes creerlo!!!
2) El fet important que vull comentar: que veus els clergues que corren per alli, i veus aquelles besties de tius de metro noranta i que en foten dos com jo, de ben macos, llustrosos, i alimentats que estan, vestits a la manera de cura local ortodox, que accepten les almoines de pobretes iaies mig decrepites que s'arrosseguen en sabatilles gastades i roba descolorida, i que beneeixen amb solemnitat cotxes (puedes creerlo again) de parelletes beneites que els miren amb ulls de borrego i de gratitud eterna.
Ulls de borrego. Ja ho deian els Kreator: Lambs... to the slaughter.

I llavors el cop de gracia definitiu (si es que feia falta), el reps quan et fas un tour per Tailandia i la Xina. I acabes de notar un parell de cosetes:
1) Que per alli tenen els seus monjos que van vestits de colors horteres (pero que al menys es mes animat que el color negre tradicional cristià que fot mes por que una altra cosa, i ja dona una idea de quin pal va el seu rollo), i que van tambe acceptant almoines en forma de menjar que els dona la gent. Els foten un altre rollo, pero la finalitat sempre es la mateixa: viure del cuento.
2) Que el rollo aquest jueu-cristià que s'han montat per aqui, alli a l'altra punta del mon se'ls en fot. Be, de fet, es que no en tenen ni idea, ni en saben res, ni falta que els fa.

Tambe et pots passar pel Japó, alli tambe van al seu rollo, com en moltes coses.

Ja no entro en el tema musulmà, perque es del mateix pal que el judeocristià i no paga la pena, i a mes perque encara em cremarien el servidor o algo si em foto amb el Mahoma o amb la mare que el va parir ;-)

Resumint, que a tot arreu tenen un montatge o altre. Pero es que a mes a mes, hi ha gent que li va la marxa i necessita tot aquest teatre.
Son la lacra de la humanitat. Pero la culpa tambe es de la gent. Son les titelles, que els calen els titellers que els hi maneguin els fils. Els titellers i els seus amos imaginaris que tot ho veuen.

Masters of puppets.